DE PERFECTE FAMILIEGEHAKTBALLEN

Met een goed glas kruidige,toch frisse,jongfruitige Côtes du Rhône Florilège van Domaine Coste Chaude en een gulzige neef. Precíes 250 gr rundergehakt en 250 gram kalfsgehakt300 ml water2 eieren100 gram paneermeel1 eetlepel grove mosterd2 eetlepels ketjap manis1 theelepel nootmuskaat1 theelepel kruidnagelpoeder1 theelepel cayennepoeder1 theelepel paprikapoeder1 gesnipperde ui1 teen gehakte knoflook50 gram roomboter Voeg alle ingrediënten

DE PERFECTE FAMILIEGEHAKTBALLEN Meer lezen »

RECEPT IKAN PEPESAN PEDIS, JAVAANS GEMARINEERDE MAKREEL MET RIJST EN KOMKOMMER

Gerookte makreel maakt dorstig.Tap een goed koude Spätlese Sylvaner van Horst Sauer in. Frisheid met een klein zoetje is erg angenehm bij dit gerecht.En deze wijn is meteen ook een goede aanloop naar een friszoet dessertje zoals een bijvoorbeeld een plakje appelcake met een bolletje kaneelijs. NODIG VOOR VIER PERSONEN 8 filets gerookte makreel2 rode

RECEPT IKAN PEPESAN PEDIS, JAVAANS GEMARINEERDE MAKREEL MET RIJST EN KOMKOMMER Meer lezen »

CANJA DE GALINHA DE NANJA Portugese beterschapskippensoep

NODIG: 1 hele kip of 3 kippenbouten1 schoongemaakte prei in grove ringen gesneden2 grote uien in blokjes1 winterwortel in blokjes3 fijngesnipperde teentjes knoflook1 eetlepel olievan elk 1 bosje fijngehakte peterselie, selderij en munt1 citroen1 rode peper in stukjes200 gram rijst2 bouillonblokjesscheut  witte wijnzout en peper naar smaak Doe de kip in een grote pan samen

CANJA DE GALINHA DE NANJA Portugese beterschapskippensoep Meer lezen »