FOOD GUILTY PLEASURES, WIE HEEFT ZE NOU NIET?

Een zout dropje met een pepermuntje tegelijk eten. Kant-en-klare knoflooksaus over je broodje shoarma. Crackers met appelstroop en plakjes banaan. Ach, we hebben toch allemaal onze food guilty pleasures. Het begint al in je vroege jeugd wanneer je moeder je iets extra lekker toestopt. De smaak vergeet je nooit meer. Net als het moment waarop

FOOD GUILTY PLEASURES, WIE HEEFT ZE NOU NIET? Meer lezen »

BETER EEN GOEDE BUUR…

Mijn ouders kochten, vers getrouwd, in de jaren zestig een nieuwbouwhuis.“Over het spoor” gingen ze wonen, net buiten het centrum van de binnenstad.Arbeiders met een eigen koophuis. Dat was speciaal in die tijd en in hun kringen. Naast hen kwam een piepjong stel. Mijn ouders gingen gelijk op met hun buurtjes. Beide koppels stichtten een

BETER EEN GOEDE BUUR… Meer lezen »

Verkooppunten kookverhalenboek Pinda uit de Polder

Mijn kookverhalenboek verspreidt zich als een culinair kleurige vlek over de kaart van Nederland. Hier lees je waar je het kunt bestellen en kopen Pinda uit de Polder is niet alleen online te verkrijgen in onze webshop. Ook ligt mijn kookverhalenboek te shinen in diverse boekhandels.–Boekhandel Stumpel Alkmaar, Almere, Bolsward, Enkhuizen, Heemskerk, Heerhugowaard, Hoorn (Centrum

Verkooppunten kookverhalenboek Pinda uit de Polder Meer lezen »

Couscous met lamsvlees

Ik heb Marokkaans leren koken van mijn collega’s bij Slagerij Kaddour op IJburg Nodig voor het lamsvlees (2 personen): 500 gram lamsnek met bot30 gram roomboter en 2 eetlepels olijfolie2 theelepels ras-el-hanout1 kruidnagel2 theelepels kaneel1 ui, in blokjes1 teen knoflook, geperst Nodig voor de couscous 150 gram couscous2 eetlepels olijfolie1 ui, in blokjes1 knoflook, geperst2

Couscous met lamsvlees Meer lezen »