SATÉ BABI

Deze sateetjes lenen zich uitstekend als onderdeel van een rijsttafel.Maar ook als rouwkost op de stoep in het zonnetje met je dierbaren zoals ik in mijn column al schrijf. WAT HEB JE NODIG? 500 gram ontbeende schouderkarbonade in kleine blokjes1 ui gesnipperd3 teentjes gehakte knoflook1 theelepels  ketoembar (korianderzaad)1 theelepels kentjour1 theelepel djinten (komijn)1 blokje verse

SATÉ BABI Meer lezen »

QUICHE WIJZER

Dit gerecht is gemberneutraal, vlees noch vis en, linksom of rechtsom altijd de juiste keus.Want: heerlijk als lunch, diner, borrelhapje en snack.En, volwaardig vegetarisch. Nodig voor een klein partijtje: 5 plakjes bladerdeeg2 eetlepels paneermeel1 eetlepel olijfolie40 gram roomboter400 gram sinazie1 teen geperste knoflook1 rode ui gesnipperd1 takje rozemarijn en tijm, fijngehakt3 grote eieren125 ml crème

QUICHE WIJZER Meer lezen »