AMANDELBOTERKOEK EN DIRTY CHOCOLATEMILK

De ultieme combi van amandelboterkoek en dirty chocolatemilk is verleidelijk en maagvullend. Met de specerijen in het drankje kun je lekker stoeien en variëren.Heb je kouwe pootjes van de stevige wandeling? Doe dan een shotje Grand Marnier in de mokken. Voor de boterkoek 300 gram roomboter100 gram kristalsuiker100 gram witte basterdsuiker1 zakje vanillesuikercitroenrasp van 1 […]

AMANDELBOTERKOEK EN DIRTY CHOCOLATEMILK Meer lezen »

GEHAKTE PAARDENBIEFSTUK OP STAMPPOTJE CAVOLO NERO met relish van piccalilly

Dit koningsmaal is óf een stevige bodem voor een pittig schaakpotje óf om te verorberen na een glorieuze overwinning. Cavolo nero, ook wel palmkoolblad, is powerfood Anti-oxidanten, vitaminen, calcium, het zit er allemaal in. NODIG: 500 gram gehakte paardenbiefstuk1 eipeper en zout1 ui fijngesnipperd1 theelepel tabasco Voor het stamppotje1 grote bos gewassen, fijngesneden cavolo nero(circa

GEHAKTE PAARDENBIEFSTUK OP STAMPPOTJE CAVOLO NERO met relish van piccalilly Meer lezen »

HUTSPOT MET SPERZIEBOONTJES EN SUKADELAPJE

Met dit stamppotje kwam en kom ik altijd goed voor de dag. Bij zowel dochter Janneke, broer Marko als wijlen mijn vader. Alledrie én kleurenblind én dol op dit kleurrijke gerecht. Nodig: 500 gram geschilde wortel in blokjes500 gram geschilde uien in blokjes1 kg geschilde aardappels gehalveerd250 gram afgehaalde sperziebonen in stukjes gesneden2 theelepels sambal

HUTSPOT MET SPERZIEBOONTJES EN SUKADELAPJE Meer lezen »