KALKOON-FILET GEVULD MET EEN FARCE VAN KALKOENGEHAKT EN PADDESTOELEN

Quarantaine kalkoen in thuisisolatie bereid. Een heerlijke gerecht om te maken als je aan huis gekluisterd bent(kun je vast oefenen voor de kerst). INGREDIËNTEN 600 gram kalkoenfilet aan 1 stuk75 gram  en 150 gram gemengde paddestoelen in stukjes gesneden1 grote ui1 teentjes knoflook20 cm bosui, het groene gedeelte, fijngesneden2 theelepels Italiaanse kruidenpeper en zout½ ei […]

KALKOON-FILET GEVULD MET EEN FARCE VAN KALKOENGEHAKT EN PADDESTOELEN Meer lezen »

CHICKENCURRY MET NOODLES

Een Rheingau Riesling Trocken 2018 Künstler isde wijnkeuze deze keer. Want deze wijn past fabelhaft bij de pit van de vissaus in de bami. En wat Deutsche Punktlichkeit kan ik wel gebruiken bij het ontspullen in de keuken. 500 gram kippendijvlees uit de vriezer in grove stukken gesneden150 gram diepvriesdoperwtjes1 pak bamigroenten2 uien in blokjes

CHICKENCURRY MET NOODLES Meer lezen »

PITTIGE POMPOENSOEP

Dit recept is Rutteproof voor max vier vriendinnen.Eet er lekker Marokkaans griesbrood erbij, wat gerookt zeezout met een scheutje olijfolie en zaalouk (auberginedip). INGREDIËNTEN 1,5 liter zelfgemaakte kippenbouillon750 gram pompoen in stukjes3 teentjes knoflook1 gesneden ui, wortel en preistengel3 theelepels zonnebloemolie1 pakje kokosmelk van 200 mlvan ieder een ½  theelepel, kerrie, fenegriek, gemberpoeder, komijn, kardamom,

PITTIGE POMPOENSOEP Meer lezen »