Neem contact met me op om samen te sparren over een kook- of schrijfklus, net als bijvoorbeeld Karin Bloemen…
(fotocredit: Brigitte Glas – Sterk Events)
Een cateringklus, een tekst schrijven of redigeren, culinaire begeleiding, het is mij om het even. Ik vind het allemaal een feestje om te doen. Ik doe het graag en ik doe het met liefde. Dat proef je en lees je terug in mijn werk.
Een greep uit mijn opdrachten:
*Culinaire columns met recept voor weekendmagazine VRIJ van het Noordhollands Dagblad, de Gooi-en Eemlander, de IJmuider Courant, het Haarlems Dagblad en het Leidsch Dagblad.
* Redactionele artikelen voor Dagblad voor Westfriesland.
* Tekstuele culinaire bijdrage voor het Tuinieren à La Bloemen, het tuinboek van Karin Bloemen.
*Teksten aanleveren voor de maandelijkse folder van de wijnwinkels van Henri Bloem.
*Nieuwsbrieven schrijven en recepturen uitwerken voor Wagenaar Poelier Traiteur.
*Redactionele artikelen schrijven voor B2B vakbladen Levensmiddelenkrant en Out.of.Home Shops van uitgeverij Ondernemers Pers Nederland.
*Schrijfopdrachten zoals speeches, cv’s en motivatiebrieven schrijven en teksten redigeren voor particuliere opdrachtgevers.
* Het van A tot Z leveren van de culinaire kerstbox van de glutenvrije poelier-traiteur Wagenaar (van menubepaling tot calculatie en het koken).
*Particuliere catering en private dining.
Stuur me een berichtje of bel me als je gebruik wilt maken van mijn diensten of een offerte wilt.
Zullen we gewoon eens een kop koffie doen?